Kiekis 0 vnt.

Suma 0.00 €

Echolotas Lowrance HDS-7 Gen3

HDS Gen3 echolotų ekranas – tai revoliucinis žingsnis jūrų elektronikos pramonėje. Technologijos nesnaudžia. O Jūs? HDS Gen3 yra įrenginys, kuris ne tik padeda nustatyti tai, kas yra apačioje.

HDS Gen3 įdiegta nauja išskirtinė sąsaja, kuri leidžia visiškai valdyti funkcijas, naudojant jutiklinį ekraną arba klaviatūrą pagal naudotojo pageidavimą ir atsižvelgiant į plaukiojimo sąlygas.

Aukščiausios klasės Lowrance taikinio atskyrimas – Šios aukštosios technologijos kartos, apdovanojimo verta Lowrance® taikinio atskyrimo funkcija yra suderinta su pažangiausia CHIRP sonaro technologija ir mūsų plačiai taikomu StructureScan™ HD sonaru, siekiant sukurti neprilygstamą prie dugno esančių žuvų vaizdą ir dugno struktūrą.

Pastebimai geresni ekranai – Siekiant ekrane pateikti geresnį žuvų vandenyje vaizdą ir palengvinti naudojimąsi ekranu, Lowrance sukūrė ir specialiai patobulino pastebimai geresnį ekraną, kuris suteikia geresnę sonaro aptiktų duomenų raišką, kintančius meniu elementų matmenis ir sluoksniuotą, ryškių ir neryškių spalvų schemą, siekiant ekrane išryškinti net smulkiausius elementus.

Akivaizdžiai greitesnė sąsaja – Pasinaudojant naujausiomis elektronikos technologijomis, HDS Gen3 suteikia žvejui patį sparčiausią HDS®. Tai spaudomi mygtukai, nes mes žinome, kaip jums yra svarbu pajausti, kaip veikia jutiklinis ekranas. Nepaprastai spartus procesorius užtikrina, kad HDS Gen3 veiks taip, kaip žvejosite.

Visiškas pritaikymas valtyje ir sistemos valdymas – Naujos technologijos privalumai tuo nesibaigia. Viena HDS sistema užtikrina visišką velkiavimo, pakabinamo variklio ir visos elektroninės sistemos valdymą. Lowrance SmartSteer™ leidžia sklandžiai pereiti nuo velkiavimo prie nuotolinio automatinio valdymo. Naudodami bet kokį NMEA 2000® sertifikuotą įrangą ir turimo variklio sąsajos kabelį arba Lowrance jutiklius, turėsite profesionalią sistemą, kurią bus lengva įdiegti ir paprasta naudoti.

Siekiant užtikrinti, kad plaukiojimo metu laiką praleistumėte geriau, per GoFree™ atsisiųskite ir įkelkite žemėlapius, naudokite programinę įrangą ir naujas žvejojimo programėles tokiu būdu praplėsdami valdymo ir pirkimo internetu patirtį.

Lowrance HDS-7 Gen3 privalumai:

Navionics Dock to dock autorouting. Tai patogi naudojimui ir „protinga“ navigacijos sistema. Su ja laivo valdymas daugiau negu  labai paprastas. Užteks keletą kartų bakstelti į ekraną, nurodant jam, kur norite nuvykti, ir Jūsų navigatorius parinks jums artimiausią, saugiausią ir patogiausią kelią bei saugiai  nuves juo jūsų laivą į jūsų nurodytą vietą.

SonarChart Live. Tai programa jūsų plaukimo metu kurs ir rodys prietaiso ekrane (bei išsaugos atmintyje) realų 0,5 m tikslumo, HD raiškos dugno batimetrinį planą. Todėl plaukdami pamatysite daug tikslesnį, o svarbiausią- realų dugno planą, geriau pamatysite ir prietaiso pagalba- įsidėmėsite laikui potencialias žuvies laikymosi vietas ir kt. Kaip ši programa veikia realybėje, integruota į Lowrance HDS 7 echolotą-navigatorių,galima pasižiūrėti yourtube įvedus nuorodą https://www.youtube.com/watch?v=CNfEIthQMAU&feature=youtu.be

Plotter Sync. Advanced Map Sistema, leidžianti išsidėlioti prietaiso ekrane skirtingus rodmenų “langus taip, kaip jūs norite, o ne kaip yra sugalvojas gamintojas.

Plačiau apie tai galite pasiskaityti internete, adresu:

http://navionics.force.com/kb/articles/en_US/Knowledge_Article/Connecting-Lowrance-Elite-TI-to-Boating-app/?q=2625&l=en_US&fs=Search&pn=1

 

KodasKaina, EurKiekis
HDS-7 Gen31199.00
Kodas HDS-7 Gen3
Kaina, € 1199.00 €
Kiekis