Kiekis 0 vnt.

Suma 0.00 €

HDS-7 Carbon ROW with No Transducer

Ką naujo siūlo HDS Carbon

Labai ryškūs HDS SolarMAXTM HD yra didesnės raškos ir pateikia platesnį žiūrėjimo kampą.

Didelio našumo dviejų branduolių procesorius leidžia sklandesnę navigaciją ir greitesnį sonaro atnaujinimą

HDS Dviejų kanalų CHIRP Sonaras – dviguba sonaro veikimo apimtis naudojant tą patį keitiklį*

Dvigubas HDS tinklo patikrinimas – apima didesnį vandens plotą ir aiškiau pažymi žuvis iš CHIRP sonaro keitiklių

*turi būti dviejų kanalų CHIRP sonaro keitiklis

Lowrance HDS Carbon navigacijos pranašumai:

Vidinė GPS antena - su 10Hz atnaujinimo greičiu pateikia ypatingai tikslias linijas, sklandesnius schemų rodmenis ir maksimalų pozicijos tikslumą. Suderinama su WAAS/EGNOS/MSAS pataisymais.

Suderinama su precision-9 – NMEA 2000® jungties pagalba, Precision-9 pateikia tikslią krypties ir posūkio kampo informaciją Lowrance autopilotui. Dėl vienos-būsenos jutiklių nuolat matuojančių 9 ašių judesį ir kryptį, Precision-9 taip pat suderinamai įrangai pateikia  išilginio ir šoninio pavirtimo duomenis.

Išplėstos žemėlapių galimybės – HDS Carbon pateikiamas su integruotomis C-MAP Basemap JV pakrantės ir vidaus vandenų schemomis, pasaulio aplinkos žemėlapiu ir suderinamumu su plačiausiu rinkoje žemėlapių pasirinkimu. Tarp žemėlapių funkcijų yra Insight GenesisTM, Insight PRO sukurta C-MAP, Lake Insight HD sukurta C-MAP, C-MAP MAX-N+, Navionics® ir daugiau. Norėdami rasti daugiau informacijos apsilankykite GoFreeMarine.com svetainėje.

InsightGenesisTM personalizuoti žemėlapiai - Leidžia sukurti savo žemėlapius pagal sonaro įrašus ir nusiųsti duomenis į Insight Genesis® svetainę,  tinkle žiūrėti saugius personalizuotų schemų duomenis, pridėti pasirinktinį pasirinktos spalvos sluoksnį, augmenijos ir dugno kietumo sluoksnius ir parsisiųsti tai į microSD kortelę, kad galėtumėte naudoti vandenyje. Taip pat, personalizuotais žemėlapiais galite dalintis pasauliniame Insight Genesis socialiniame tinkle.

Vaizdo padalinimas ir schemų dalinimas – Vienu metu galite stebėti dvi schemas 2D arba 3D perspektyvos vaizde. Taip pat atskirai galėsite kontroliuoti nuotolio ir sluoksnio funkcijas. Tai jums leis geriausiai išnaudoti schemų lentelės pirkinius. Nusipirkus vieną žemėlapių kortelę galėsite ją naudoti su visais Eithernet jungtimi sujungtais HDS Gen3, HDS Gen2 Touch arba Gen2 ekranais.

Dvigubas microSD kortelių lizdas

Lowrance HDS Carbon Sonar pranašumai:

Integruotas CHIRP Sonaras – Dominuosite su didžiausiu jautrumu, padidinta taikinio raiška ir pranašesniu triukšmo atmetimu ir aiškiau matysite jauką ir gaudomą žuvį. Pateikia kelis CHIRP ir Broadband Sounder dažnius iš vieno keitiklio.

StructureScan 3D – Integruotas suderinamumas su StructureScan 3D vaizdavimu, kuris leidžia žvejams matyti žuvis, struktūrą ir dugno kontūrus ypatingu 3D vaizdu, kuris leidžia geriau suprasti kur laivo atžvilgiu yra žuvys ir struktūros. Turi būti pasirinktinis StructureScan 3D modulis ir keitiklis.

Dviejų kanalų CHIRP sonaras pagerina žuvų matomumą vienu metu naudojant du CHIRP dažnių kanalus. Galima naudoti aukštą, vidutinį arba žemą dažnį. Pasilikite mėgiamą aukštą CHIRP dažnį matomą jeigu norite geresnio taikinių atskyrimo netoli dugno arba tankiuose būriuose ir tuo pat metu stebėkite žemo dažnio kanalą, kad galėtumėte apimti didesnį vandens stulpą su dar platesniais ir gilesniais kūgio kampais.

Dvigubo tinklo sonaro vaizdas apima didesnį vandens plotą ir leidža stebėti pažymėtus žuvų taikinius per CHIRP sonaro keitiklių tinklą. Vienu metu, tame pačiame ekrane galite stebėti sonaro vaizdą per laivo priekyje pritaisytą keitiklį ir denyje arba prie skersinio pritvirtintą keitiklį.

Vienu metu galite stebėti CHIRP sonarą ir StructureScan® 3D arba StructureScan® HD, taip gausite geriausią žuvų ir struktūros vaizdą po valtimi ir jos šonuose.

Integruotas suderinamumas su StructureScan® HD vaizdavimu – Galėsite mėgautis 180-laipsnių aiškiu, po laivu esančios, struktūros ir žuvų vaizdu. Reikalingas papildomas StructureScan® HD keitiklis.

Integruotas, apdovanojimų laimėjęs Broadband SounderTM – Stebėkite ir pažymėkite gaudomas žuvis, masalo žuvis ir struktūrą didesniu greičiu ir didesniame gylyje – nuo vienos iki daugiau nei 900* m.

TotalScanTM keitiklis – Galite naudoti daugiafunkcinį TotalScanTM Skimmer® keitiklį su plačiajuosčiu arba CHIRP sonaru, bei StructureScan® HD su Sidescan ir DownScan ImagingTM. Šis pasirenkamas keitiklis palengvina instaliaciją, nes žvejams leidžia įrengti visą sonarą atliekant tik vieną keitiklio instaliaciją.

StructureMapTM galimybė – StructureScan® 3D ir StructureScan® HD įrašų pagalba galite sukurti įspūdingas povandenines nuotraukas ežeruose, upėse arba jūros dugne. StructureMap gali būti naudojamas kaip sluoksnis ir įjungiamas arba išjungiamas pagal situaciją. Tokiu būdų gausite geriausią informaciją apie jus supančią aplinką ir ją galėsite lyginti su schema ir dugno detalėmis.

DownScan OverlayTM technologija leidžia uždėti DownScanImagingTM sluoksnį ant CHIRP Sonaro arba Broadband SounderTM informacijos.

TrackBackTM skirtas pagrindinių vietų apžvalgai ir išsaugojimui. Galite peržiūrėti sonaro arba STructureScan® HD vaizdų istoriją ir apžvelgti struktūrą bei žuvų taikinius bei uždėti vietos žymeklį.

SpotlightScanTM paruoštas sonarui – priedas leidžia naudoti naujo lygio kontroliuojamą aplinkos skenavimo vaizdą ir padaryti žvejojimo sričių nuotraukas.

 

KodasKaina, EurKiekis
HDS-7 Carbon1599.00
Kodas HDS-7 Carbon
Kaina, € 1599.00 €
Kiekis