Kiekis 0 vnt.

Suma 0.00 €

Echolotas Lowrance Elite-7 Ti Mid/High/TotalScan

Lowrance® Elite- 7 Ti yra spalvotas plačiaekranis echolotas / ploteris su liečiamu ekranu, kuris atitinka aukštos klasės ploterių funkcijas ir savybes  ─  už prieinamą kainą.

Septynių colių aukštos rezoliucijos lietimas jautrius ekranas , Elite-7 TI įdiegtas StructureScan® HD suderinamumas , bei žemo / vidutinio / aukšto  chrip sistemos su  83/200/455/800kHz dažniais galomubės . Turi įmontuotą GPS antena ir patikimą LOWRANCE navigacijos technologiją, kuri leidžia jums lengvai naršyti žemėlapius. Elite-7 Ti taip pat yra integruotas "Bluetooth® ir bevielis  ryšys Wi-Fi, kuris ne tik leidžia jums atsisiūsti programinės įrangos atnaujinimus tiesiai iš įrenginio, tačiau suteikia jums galimybę parsisiųsti Insight Genesis užsakytą žemėlapį ir nedelsiant panaudoti ant vandens.

Navionics Dock to dock autorouting. Tai patogi naudojimui ir „protinga“ navigacijos sistema. Su ja laivo valdymas daugiau negu  labai paprastas. Užteks keletą kartų bakstelti į ekraną, nurodant jam, kur norite nuvykti, ir Jūsų navigatorius parinks jums artimiausią, saugiausią ir patogiausią kelią bei saugiai  nuves juo jūsų laivą į jūsų nurodytą vietą.

SonarChart Live. Tai programa jūsų plaukimo metu kurs ir rodys prietaiso ekrane (bei išsaugos atmintyje) realų 0,5 m tikslumo, HD raiškos dugno batimetrinį planą. Todėl plaukdami pamatysite daug tikslesnį, o svarbiausią- realų dugno planą, geriau pamatysite ir prietaiso pagalba- įsidėmėsite laikui potencialias žuvies laikymosi vietas ir kt. Kaip ši programa veikia realybėje, integruota į Lowrance HDS 7 echolotą-navigatorių,galima pasižiūrėti yourtube įvedus nuorodą https://www.youtube.com/watch?v=CNfEIthQMAU&feature=youtu.be

Plotter Sync. Advanced Map Sistema, leidžianti išsidėlioti prietaiso ekrane skirtingus rodmenų “langus taip, kaip jūs norite, o ne kaip yra sugalvojas gamintojas.

Plačiau apie tai galite pasiskaityti internete, adresu:

http://navionics.force.com/kb/articles/en_US/Knowledge_Article/Connecting-Lowrance-Elite-TI-to-Boating-app/?q=2625&l=en_US&fs=Search&pn=1

  • Aukštos rezoliucijos ekranas
    Lowrance-išskirtinis aukštos rezoliucijos 7 colių LED spalvotas ekranas.
  • Lietimui jautrus  ekranas
    Lietimui jautrus ekranas suteikia greitą paprastą prieigą prie visų Elite-7Ti funkcijų.
  • CHIRP Sonaras, StructureScan® ir DownScan vaizdas™
    Sonaro viskas viename technologijos suteikia geriausiai įmanomą vaizdą po Jūsų laivu.
    StructureScan šoniniam vaizdui reikalingas TotalScan sonaras.
  • TrackBack™ funkcija
    Galite peržiūrėti savo plaukimo istorija ir pažymėti tiksę žūvies būvimo vietą.
  • Internal GPS antenna
    Labai tiksli, įmontuota vidinė GPS antena, Lietuvos žemėlapis.
  • Optional chart upgrades
    Palaiko šiuos žemėlapius, Lake Insight™ and Nautic Insight™ PRO and HD, Navionics HotMaps® Premium and Fishing Hotspots® PRO. Global chart upgrade options include Navionics + and Jeppesen C-MAP MAX-N.
  • Built-in wireless connectivity
    Suteikia prieigą prie GoFree Cloud, kur galite pirkti, nemokamai atsisiųsti ir iškart naudoti Insight žemėlapius ir dalintis trečiosios šalies žemėlapiais iš GoFree partnerių.
  • MicroSD korteles lizdas
  • Greito nuėmimo laikiklis

KodasKaina, EurKiekis
Elite-7 Ti TotalScan1099.00
Kodas Elite-7 Ti TotalScan
Kaina, € 1099.00 €
Kiekis